Mitt franske paradis

Hva med en ferie i Sør-Frankrike?
Siden vi ikke har mulighet til å bo permanent i Frankrike, legger vi ut huset for leie i de periodene vi ikke er der. All utleie går gjennom HomeAway og du vil finne all informasjon om tilgjengelighet og priser der.

Laroque des Albères

I den lille byen Laroque des Albères har jeg og familien funnet vårt drømmested, ti minutter fra Middelhavet, en halvtime fra spanskegrensen og i gangavstand til Albères fjellene som utgjør den østligste delen av Pyreneene. Laroque er en by med rundt 2500 innbyggere, men som franske småbyer flest finner man alt man trenger innen gangavstand. Innen en avstand på 600 meter fra huset vårt finnes bakeri, slakter, kolonial, tabac, post og frisør. I tillegg finnes det syv restauranter i byen, flere av veldig høy kvalitet. Nabobyen, Sorède, ligger også bare tjue minutters gange unna med enda flere butikker, restauranter og barer.

Laroque har markedsdag hver onsdag, og i Sorède er det marked hver onsdag og lørdag.

Er man lysten på sportslig utfoldelse, er det muligheter for tennis, fotball og petanque, i tillegg til store offentlige områder for sommerlige aktiviteter som frisbee, badminton osv. Det er også et fantastisk turterreng like utenfor byen.

Huset

Huset ligger i en stille gate på østsiden av byen. Huset har inngjerdet, usjenert, hage på tre sider med god plass til å slappe av i solen eller ta en dukkert i svømmebassenget. Terrasse er det på to sider, perfekt for å spise alle dagens måltider.

Hovedterrassen hvor vi spiser de fleste måltid.
En mindre terrasse med god sikt til svømmebassenget. Fint sted å spise frokost eller å ta seg en kaffe mens ungene bader.

Huset har av fire soverom (ett i første etasje og tre i andre), to baderom og to toaletter (ett i hver etasje). Det er soveplass til åtte personer. Ellers har huset alle fasiliteter, inkludert alt av kjøkkenutstyr, stor grill, TV og internett.

Hagen

Du kan lese mer om hagen her og på bloggen.

Området

Kunne du tenke deg å tilbringe litt tid i Laroque des Albères, sjekk når huset er ledig på HomeAway.