I hengekøye ved Nedrediket

Du trenger ikke dra langt eller overnatte ute for å gjøre bruk av hengekøyen. I formiddag pakket vi med oss litt mat, noe drikke og hengekøyen; det vi trengte til en kort tur. Det var sol, for en gangs skyld, og vi hadde bestemt oss for å tilbringe dagen ute. Dagens tur gikk opp Skredderdalen fra Fjellveien og vi slo leir med en gang vi var oppe og hengte hengekøyen mellom to trær like ved Nedrediket. Det er alt som skal til for en fin dag i naturen: en times tids spasertur og tre timer pause hvor vi vekslet på ligge i hengekøyen. Når det begynte å bli kaldt, og det blir det jo relativt raskt her i landet, pakket vi sammen og gikk via Fløyen tilbake til by’n.

De beste turene er de hvor pausene er lange og tempoet så rolig at man fint kan plukke hvitveis på veien hjem.

Ungene har lukket seg inne i hengekøyen.
Timmy nyter solen.
Der slapp jeg også til i hengekøyen.
Fint å kunne plukke hvitveis på veien hjem.
Resultatet av blomsterplukkingen.