Fantastiske små

For min del handler ofte naturopplevelser om å se det fantastiske i det små. Det å legge merke til de små skapningene man møter, kan gi storartede opplevelser, om man bare tusler rundt i hagen, tar en bytur eller går en tur i skogen. Uansett hvor du er utendørs, er det alltid mulig å møte på noen spennende og fascinerende vesen.

For tiden er jeg i min franske hage og når jeg går rundt her er det utrolig hvor mange forskjellige innsekter jeg ser. Variasjonen er enorm, men de har alle en ting til felles: de er alle en liten opplevelse å følge med på og hvis man ser nærmere på dem kommer en fantastisk kompleksitet til syne.

Ta deg tid til å la deg fascinere av naturens små skapninger!

Her er et billedgalleri av noen av de jeg har sett nøyere på de siste dagene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *